PK Södra, 2009-05-25 – Bör vi sälja oss mer?

Det råa klippet, så länge. Bloggpost på jardenberg.se inom kort. Det finns en del att säga.

Bör vi sälja oss mer?

Debatt med Publicistklubben, i Helsingborg

PK Södra hälsar välkommen till Helsingborg och The Tivoli den 25 maj:

I panelen:
Anders Ahlberg, chefredaktör Medievärlden
Agneta Lindblom Hulthén, ordförande Journalistförbundet
Stefan Hyttfors, fotograf och bildchef på Expressen 1990-2002, driver nu pr-byrån Wenderfalck i Stockholm

Temat för debatten är pengarna och journalistiken. Många medieföretag har det ekonomiskt tufft nu våren 2009 och det gör att behovet av nya inkomstkällor växer.
Det finns flera aktuella exempel på redaktioner som testar nya vägar att få in pengar. Senast danska tidningen Politiken som vill att läsarna ska sponsra gräv.
Är det “en förfärande idé” som Journalistens chefredaktör Helena Giertta skrev om Politikens förslag? Eller är idéer som dessa precis vad vi behöver för att kunna fortsätta göra bra journalistik även i framtiden?

Debatten äger rum måndagen den 25 maj i Cirkus, en splitterny del av the Tivoli, den gamla ångfärjestationen bara några hundra meter från Knutpunkten. Du och alla dina kolleger är hjärtligt välkomna!

4 thoughts on “PK Södra, 2009-05-25 – Bör vi sälja oss mer?”

  1. Litet slag under bältet där Joakim. Det må vara sin sak att du inte håller med Agneta L-H i hennes åsikter. Och då kan man argumentera. Men att göra henne löjeväckande rörande hennes vkt i ett flygplan är ett steg för mycket. Själv är du en man som så ärna vill likna Rikard Wolff samtidigt som din hästsvans försöker urskulda din skallighet. __Låt det vara och debattera på ett normalt sätt. __Glöm inte varför du fick sparken från HD och deras engagemang i Mindpark. Tycker du att Agneta har fel ta då till argument i stället för att håna henne. __

    Reply
  2. Ditt hån av Agneta L-H är bara så typiskt för dig Joakim. Håll dig till fakta och låt dina privata åsikter vara sm de är. Ingen hånar inte dig för att du vill likna Richard och ingen hånar dig för att din hästsvans är en kompensation för att du håller på att bli skallig. Försök – trots motstånd – att hålla debatten någorlunda frisk och

    Reply

Leave a Reply