Planeto i Chrome Web Store

Ett av mina favoritäventyr (investering alltså) är Planeto, en quiz med spännande twist och hur mycket potential som helst. Snart lanserar vi nästa steg, Planeto knowledge network, och vill du vara med och testa lite på förhand kan du höra av dig.

Men just nu tänkte jag mest hojta lite om hur bra det är att vara en featured app i Chrome Web Store. Jag kan varmt rekommendera att ni gör det lilla extra som krävs för att komma igenom deras nålsöga.

Och när jag ändå är igång och tipsar: om du inte kör kundtjänst på Get Satisfaction (för internationella tjänster) eller Kundo (för svenska tjänster) eller så går du miste om mycket bra. Just sayin’ ;)

4 thoughts on “Planeto i Chrome Web Store”

 1. Hej! Tack för omnämnadet av Kundo, skönt att veta att vi lyckats få dig till fan :)

  Kan också tillägga att vi faktiskt finns på engelska också, plus norska, danska, och tyska. Så om man vill ha forum i de språken så går det finfint. Flera språk? Det snackar vi gärna vidare om, finns det intresse finns det översättningsmöjligheter.

  Reply
  • Planeto är ingen flopp, men det är heller inte en hit i sin nuvarande version. Då gör man en pivot. Det är vi varken först eller sist med. Det finns en kärna i Planeto som är jäkligt bra och som jag fortfarande tror stort på. Dessutom är teamet grymt och oavsett allting annat skulle jag gladeligen satsa på dem igen. Det är så jag funkar. Det tycker jag är en del av good shit. 

   Quora är mil från det vi gör med Knowledge network.

   Och kopplingen till min konversation med Svedjetun undflyr mig. Däremot tar jag gärna en diskussion om olika kommentarssystems fördelar och nackdelar. Det kanske blir konstruktivt. Eller kanske inte. Så du kan väl istället berätta varför du är så arg?

   Reply
  • BTW, det är väldigt mycket Bad shit att kommentera från en fejkad mailadress. Du får gärna vara anonym och köra med en helt anonymiserad mailadress, men inget skit som pekar till existerande domäner men som helst uppenbart inte är du. Digitalt hyfs.

   Reply

Leave a Reply