Jag är med och arrangerar/medverkar på en hel del event i nördfacket. Den tydligaste gemensamma nämnaren är att det alltid är mest pågar på dem. Både på scenen och i publiken. Det spelar ingen större roll om de heter SIME, Travelhack, 24HBC eller Internetdagarna – alltid samma grabbiga övervikt. Jag kan bara hålla med Paulina, det är bedrövligt.

Därför är jag så glad att ett gäng fantastiska människor för ett par år sedan kickade igång Geek girl Meetup. Ett koncept som nu erövrar hela världen. Så även skåne, så klart. Förra mötet i Helsingborg har jag hört mycket gott om, och nu är det dags för ett meetup i Malmö den 19 november (#GGMO).

Men jag nås av ordet att det är lite tunnsått bland anmälningarna till Malmö. Det gör mig ledsen och orolig. Det är enormt viktigt att den här rörelsen håller ångan uppe, och att hjulen fortsätter snurra. Så hugg tag i dig själv eller i en nörd-tös i din närhet och anmäl dig direkt eller läs mer först. GGM är en av de viktigaste nycklarna till den större förändringen som den här branschen så väl behöver. Och dessutom är det sjukt kul där, sägs det. Nytta och nöje alltså. Signa upp nu!

BTW, sponsorer välkomnas också, sägs det ;)