Vi ska så klart ha ett rejält referensbibliotek på Parken, så crew kan läsa och lära. Dessutom passar jag på att läsa om de böcker jag redan tagit mig genom. Den här gången med en form av aktivare läsning, under rubriken ”stora omläsningsprojektet”. Det går inte så fort, men det blir djupare och inte så fascinerat sträckläsande som första gången. Just nu njuter jag mig genom Everything is miscellaneous igen och boken är full med klotter redan. Liksom Jaiku där jag kastat ut lite krokar om tex nyhetssajter som kanske borde dölja redan lästa artiklar, planned serendipity och förhoppningen om att få sätta en originalfras som tex ”social serendipity”. Attans också.

Men en boklista är ju bara så grund eller så djup som en vänner gör den. Så hugg in här. Klicka på den här länken för att se de som redan finns i listan, och klicka på den här länken för att hjälpa till att plussa på genom att fylla i ett formulär (det kan krävas lite tvättning av mig innan din postning dyker upp på rätt sätt i listan, men all data sparas iaf). Tillsammans kan vi rädda både sommaren och höstens läsning. Så hugg in, OK?

boklista