Så var dagen slut – en videofinal

Ole A. Werring, TV Manager, Dagbladet.no, Norway berättar om ”Integration of video into news pages” och det är ju precis vad det låter som. Varken mer eller mindre – och allt som ju handlar om att inte göra sändning och att inte tvinga in folk i en separat spelare får ju en applåd av mig.

Sånt gör vi ju redan. Video tillför verkligen något till berättandet – till och med när det är halvtaskig video som i det här fallet: WEBB-TV: Moderusning på Väla

Och nu lämnar vi konferenslokalen. Andra ska ut och busa, jag ska sätta mig och delta i en What’s next special. Always a pleasure;) Dagrapporten, i lite annorlunda form, hittar du genom att klicka på den här länken Tags: beyondtheprintedword

Nyss installerade Erik WP Mobile edition så nu funkar bloggen perfekt via mobiltelefon också. Har vi fel kan du väl höra av dig.

6 thoughts on “Så var dagen slut – en videofinal”

  1. Hyggelig å høre. Vi forsøker å gjøre det beste for brukerne, og det krever en del eksperimentering. Det hadde vært gøy å få innspill fra dere – ideer om hvordan vi kan utvikle løsningen vår videre.

    ole

    Reply
  2. Hyggelig å høre. Vi forsøker å gjøre det beste for brukerne, og det krever en del eksperimentering. Det hadde vært gøy å få innspill fra dere – ideer om hvordan vi kan utvikle løsningen vår videre.

    ole

    Reply

Leave a Reply