Saker som känns bra

Att donera 5.000 kronor ur egen ficka till Wikipedia och uppmuntra andra att göra samma sak.

Att föreläsa för Transfer. Ska försöka hinna med fler uppdrag 2009.

Att det går som tåget för mina låntagare på Kiva.

Att länsrätten fattat sitt beslut om Google-skylten. Äntligen. Inte till min favör, men nu är saken över iaf. Lägger ut domen imorgon. Hoppas nu bara inte skyltarna blir stulna i natt…

6 thoughts on “Saker som känns bra”

  1. Äsch, jag lägger ner. Jag är ju inte, och har aldrig varit, någon rättshaverist. Men det är fortfarande ett jäkligt intressant case, där det kom att landa: med återkallande av gynnande förvaltningsbeslut. Men mer om det imorgon.

    Reply
  2. Jag har kikat på en hel del andra tjänster i samma riktning, men Kiva känns mest gediget – helt ovetenskapligt och baserat på magkänsla. Jag gillar deras no bullshit-attityd. Det är inte så många stora ord, utan mer action.

    Men det viktigaste är att var och hittat något som funkar för dem ju.

    Reply

Leave a Reply