Titel-o-mania, apps till mac, eldkvarn och firefox

Wow, och jag som brukar tycka att jag har en ganska goofy titel, men här ligger jag verkligen i lä. Vad är det för BDI på en lunch med en CBID? (bilden från min startsida på LinkedIn, se förra inlägget)

Lite av varje från dygnet som gått:

  • Version 2.0 av Twitterific – fantastisk charmig liten app för oss twitters. (mac only)
  • Version 1.0.2 av Witch – application switcher, som låter dig växla mellan aktiva fönster istället. Och som dessutom kan växla upp minimerade fönster. (mac only)
  • Jag fick äntligen ScribeFire att fungera mot mitt nya blogger-konto. Men jag har inte betämt mig om jag vill använda den eller inte. Hur gör ni?
  • Förlåt Plura. Jag ville verkligen ha tag på nya plattan ikväll men ”Svart blogg” fanns inte på iTMS. Det blev piratbukten istället, fick väl hem den på 30 sekunder. Och det var Limited edition som låg där, så i natt har jag diggat dina demo-versioner. Kan du inte sparka in plattan på iTMS, så lovar jag att köpa den. Hög kvalitet och DRM-fritt så har vi en deal.
  • Tre kraschade lååånga inlägg fick mig att ge upp på den inbyggda sessionshanteringen i Firefox. Nu har jag kompletterat med Session Manager och är en glad räka. Rekommenderas.
  • Google Maps for dummies. Nu behöver man inte mecka med api och xml. Peka och klicka. Sedan blir det så här fint (bara början): krogar i helsingborg | mitt hbg
  • Blast from the past, Bloggportalen har blibit lite ding. Mailade på halvchans och fick ett svar från aftonbladet-malin som täcker upp när aftonbladet-lotta är ute på luffen. Och Malin jobbade jag ju tillsammans med för evigheter sedan, så det var kul att få kontakt igen. Galet duktig kvinna.

Sitt inte stilla!

Andra bloggar om: , , , , , ,

2 thoughts on “Titel-o-mania, apps till mac, eldkvarn och firefox”

Leave a Reply