Tjoho! Vi blev tvåa ;)

Igår avslutades röstningen i Daytonas YABA, och idag, under Daytona sessions, delades priset ut. Vi säger ett stort grattis till oss själva som blev tvåa i klassen ”Media”. Det känns klockrent. Bästa mediabloggen, Same Same But Diffrent, vann men vi slapp bli förnedrade. Precis så som jag ville ha det.

Stort grattis till Sofia Mirjamsdotter som var på plats och tog emot priset. You rock! Övriga vinnare presenteras här efter hand. Hade tänkt presentera dem, och skriva mer, men givetvis är nätet under all kritik här…

10 thoughts on “Tjoho! Vi blev tvåa ;)”

 1. Gratulerar! Jag får dock säga att jag tycker det är något oförtjänt, men å andra sidan finns det många intressanta inlägg här. Jag har dock aldrig riktigt fattat vad Mindpark är och ju mer jag läser här desto mer förvirrad blir jag. Det känns rätt grötigt, men jag kanske bara missuppfattar?

  Om ni får tid och lust får ni gärna lägga en post om er själva. Det vore intressant att veta vad det är jag egentligen läser!

  Reply
 2. Gratulerar! Jag får dock säga att jag tycker det är något oförtjänt, men å andra sidan finns det många intressanta inlägg här. Jag har dock aldrig riktigt fattat vad Mindpark är och ju mer jag läser här desto mer förvirrad blir jag. Det känns rätt grötigt, men jag kanske bara missuppfattar?

  Om ni får tid och lust får ni gärna lägga en post om er själva. Det vore intressant att veta vad det är jag egentligen läser!

  Reply
 3. Nej Jocke, det var dom jag syftade på. Många av inläggen är i toppklass, misstolka mig inte. Men jag tycker att det enda uppdrag och vision innehåller är floskler. Jag menar inte att vara nerlåtande på något sätt; men jag förstår fortfarande inte vad ni gör :-)

  Reply
  • OK. Jag tycker vi är konkreta här: https://jardenberg.se/uppdraget/

   Just nu betyder det bland annat att vi jobbar med rubbt.se, kalenderprojektet, drift 2.0, uppdatering av nödsajtskonceptet, letar leverantörer och samarbetspartners inom olika former av targeting, fortsätter rulla ut Google Ad Manager, deltar i ett flertal arbetsgrupper och projekt både inom och utom sfären etc… Men framför allt handlar det för stunden framför allt om att hjälpa våra ägare att hitta rätt prioriteringar genom den ekonomiska krisen.

   Om vi lyckas… Well, inte med allt.

   Men återkom gärna med fler konkreta frågor.

   Reply
 4. Nej Jocke, det var dom jag syftade på. Många av inläggen är i toppklass, misstolka mig inte. Men jag tycker att det enda uppdrag och vision innehåller är floskler. Jag menar inte att vara nerlåtande på något sätt; men jag förstår fortfarande inte vad ni gör :-)

  Reply
  • OK. Jag tycker vi är konkreta här: https://jardenberg.se/uppdraget/

   Just nu betyder det bland annat att vi jobbar med rubbt.se, kalenderprojektet, drift 2.0, uppdatering av nödsajtskonceptet, letar leverantörer och samarbetspartners inom olika former av targeting, fortsätter rulla ut Google Ad Manager, deltar i ett flertal arbetsgrupper och projekt både inom och utom sfären etc… Men framför allt handlar det för stunden framför allt om att hjälpa våra ägare att hitta rätt prioriteringar genom den ekonomiska krisen.

   Om vi lyckas… Well, inte med allt.

   Men återkom gärna med fler konkreta frågor.

   Reply

Leave a Reply