Upphandling – Projektledare sökes!

ProjectmanMindpark söker tillsammans med våra tidningar/sajter en projektledare. Sökande kan vara ett företag eller enskild person. Uppdraget sträcker sig i första skedet från 31 mars till 3 nov med möjlighet till förlängning. Inledningsvis kommer projektet kräva 100% arbetstid men i och med att arbetet fortskrider kommer olika faser att kräva olika insats.

Om projektet

Helsingborgs Dagblad, Sydsvenskan, Skånemedia och Gotamedia sitter alla med egen kalendarieinformation (sydsvenskan.se här och hd.se här, tex). Projektets ska i första skedet samordna den informationen i en gemensam databas samt skapa en verktygslåda för inmatning och presentation av innehållet på existerande sajter. Delar av innehållet ska också kunna parallellpubliceras enkelt i tidningen. I förlängningen ska sannolikt databasen byggas på med en gemensam nöjessajt. Projektet har delats upp i tre delar:

  1. Förarbete och planering
  2. Utformning och utbyggnad av databasen med verktygslåda
  3. Vidare utveckling (mot gemensam sajt)

Ansvarig för projektet är Joakim Jardenberg, intern projektledare är Daniel Nüüd.

Hårda fakta

Tid: 31 Mars – 3 Nov. Upphandlingen gäller i första hand projektets två första skede men det finns alltså möjlighet till förlängning vilket diskuteras om det blir aktuellt.

Placering: Vi ser helst att du finns i skåne.

Kravspecifikation: I första hand söker vi en renodlad projektledare med betoning på ledaregenskaper och förmåga att ta täten och stimulera arbetet. Projektet kommer även att kräva viss teknisk kompetens inom:

  • Databaser
  • Gränssnitt (tekniska, såväl som användarmässiga)
  • SSO
  • Informationsflöde/informationssystem (XML)
  • ”Web 2.0”
  • Tidningskompetens (Det är en fördel om du tidigare arbetat med tidningar eller på annat sätt är insatt i en tidnings typiska processer).

Är du intresserad kontakta Daniel Nüüd, projektledare Mindpark.

Tel: 0735 187702

Mail: [email protected]

4 thoughts on “Upphandling – Projektledare sökes!”

Leave a Reply