Vad sägs om en Jardenday?

Mina uppdrag sträcker sig över hela linjen – jag är allt från personlig mentor och coach, över deltagare i olika arbetsgrupper och projekt, till talare som gör stora presentationer för tusentals deltagare. Men det här konceptet är nytt för mig, och jag tycker det är hur kul som helst.

Sedan tidigare sitter jag i Fortnox advisory board. Jag gillar dem skarpt, de står stadigt med fötterna i smålands mylla, är grundtrygga i sin kärnkompetens, men också medvetna om hur mycket möjligheter som de har framför sig. Nyfikna, frågvisa och ärligt öppna för nya intryck. Perfekt kombination.

Nu har de kläckt idén att jag ska vara hos dem en heldag varannan månad, vid sidan om våra möten med advisory board. Då ska jag inte hänga med ledningsgruppen, utan istället flytta runt med ett par timmar hos varje gäng. Allt från kundtjänst till hardcore-utvecklare ska sitta ner med mig en stund och diskutera, få nya intryck, bollplanka utanför den egna boxen, ställa frågor och inspireras.

De kallar det för Jardenday. Jag kallar det för smart. Och jag älskar mitt jobb.

3 thoughts on “Vad sägs om en Jardenday?”

  1. haha, freudian slip … ?

    “en av sveriges största internetveteran”

    för det är väl bara en som marknadsför sig med det ordet!

    Reply

Leave a Reply