Vinnarna i YABA 2010 är klara – jag är en av dem!

Jag är otroligt glad och tacksam över att kunna kalla mig för vinnare i Daytonas återkommande omröstning YABA

Så här ser listan ut:

Grattis till oss fyra, grattis till kollegerna som också förtjänar massor med cred, tack till alla er 4559 som röstade samt givetvis stort tack till Daytona som fixade.

Ett par ord om tävlingar och drivkrafter bara. Även om det är hur kul som helst att ta hem YABA så är det lika roligt varje gång jag ser ett inlägg ta fart. När diskussionens vågor går högt, när jag känner av ert engagemang, när jag ser att den här bloggen är en del i den större och ständiga dialogen på nätet idag. Det är det som är den riktigt belöningen. Och nu har ett stort antal av er som hänger här dessutom valt att visa uppskattning genom att lägga er röst här. Då är det dubbelpluskul. Tack!

16 thoughts on “Vinnarna i YABA 2010 är klara – jag är en av dem!”

  1. Stort grattis!
    Att det är just bloggläsarna som röstat fram sina favoriter är, precis som du säger, dubbelpluskul (ett ord som Akademien omedelbums bör ta in i ordlistan).

    Reply

Leave a Reply