Visby agenda, i text och på plats

Den 9-10 november är det konferens på Gotland under rubriken Visby Agenda: creating impact for an eUnion 2015. I helgen fick jag en inbjudan att delta på plats i Visby och den chansen tog jag givetvis.

Idag släpper dessutom Our Visby Agenda sin första måndagsuppdatering av en alternativ agenda. Jag har varit med på marginalen och tyckt till, men det är första gången jag ser det i textform. I kväll ska jag hugga in på den, och det tycker jag att du ska göra också. Det är viktiga grejor. Som det stod i mailet som kom i morse: ”Vad har vi förstått? Vad har vi missförstått? Vad ska vara med, vad ska bort bort bort?”

Som om det inte var nog, så släpps ”Strategi för myndigheternas arbete med e-förvaltning” idag. IJPIS, ett initiativ från mittuniversitetet, har redan börjat tycka till. Jag återkommer snart med egna synpunkter.

Uppdatering: här är länken till betänkandet (PDF) (alternativ länk)

e-delegationen496-1

1 thought on “Visby agenda, i text och på plats”

Leave a Reply