WordPress plugin-o-rama (del 2)

När jag satte upp den här bloggen på nytt i november så listade jag mitt urval av plugins i en ganska populär post. Sedan dess har mycket hänt, och nästan varje vecka tillkommer eller försvinner små element. Så nu gjorde jag slag i saken och installerade en plugin som berättar om mina plugins. Kolla i navigeringen här uppe, klicka på PLUGINS. Alltid uppdaterat.

10 thoughts on “WordPress plugin-o-rama (del 2)”

 1. Hej Jocke!

  Hur har du lyckats med att få facebook connect funka med Disqus? Jag har slitit mitt hår över att den bara postar gråa avatarer med FB-id:n istället för kompletta profiler. Inget som du har fastnat i när du implementerade? Tips eller länk?

  Kommentarar i den här gamla posten av två anledningar.
  1. Det är lite off topic, men behöver tips. DISQUS ger inga supertips här.
  2. Vill kolla om din FB connect i Disqus verkligen funkar. :)

  Reply
 2. Hoppla, det har funkat tidigare. Jag tror jag gjort någon ändring i min FB-app i andra änden, förmodligen är det jag som gjort fel någonstans. Testa på jardenberg.se också är du snäll.

  Reply
 3. Skickade du med FB-inlogg den här gången också, för nu funkade det ju. Jag kör Disqus senaste plugin på båda ställena, ska leta skillnader i FB-app-setup senare. Hittar jag något så skriver jag.

  Reply
 4. OK. Gissar på att felet ligger på FB-appens sida i så fall.

  Var inloggad med e-post (som förr i tiden.) Det där är min gravatar, som har hår, till skillnad från min FB-bild.

  Reply

Leave a Reply