Vad kan jag säga om statistiken egentligen. Alla kurvor pekar neråt. Samtidigt har det blivit lättare att hitta guldkornen. Känslan är att det är de gamla rävarna som blir kvar, och de jobbar hårt på kvaliteten.

Men faktum kvarstår, fortsätter vi tappa i den här omfattningen så kommer det inte vara många bloggar kvar den 3 maj. Trist. Och lite deppigt. Så det blir inte mer idag, förutom så klart dagens PDF. Är det någon som läser dem, för övrigt?

apansattigranen

Roligare är det att slå ett kraftfullt och högljutt slag för dagens #featuredblogger. Apan satt i granen är precis den där sortens högkvalitativa vardagsblogg som jag älskar. Missförstå mig inte, jag läser mer än gärna temabloggar. Där lär jag mig mest. Men läsglädjen blir något extra i en blogg som inte har någon annan inriktning än att den handlar om det som huvudpersonen just för dagen vill skriva om. Ni vet, Fiskpinnar den ena dagen, kristendomens utveckling den andra dagen och pattflax den tredje.

Jag håller med Elaine Eksvärd, den här bloggen ger vi en skjuts i statistiken. Heja!