Sommar. Mailkaos. Även om jag varit igång i stort sett hela sommaren så har ju en del jobb fått stå åt sidan. Så under ca fyra veckors period har jag sorterat under en hel del mail i min gmail och satt en stjärna på dem. Närmare bestämt 661 mail. Det kommer att ta ett par dagar att komma ner till botten på den högen, för samtidigt är det ju full fart framåt på alla andra plan.

Tomt i lådan

Samtidigt ekar det väldigt tomt i den vanliga brevlådan. Fyra dagar av fem, om inte nio dagar av tio finns det inte ett enda brev här. Inte ens räkningarna, numera. Det är verkligen, verkligen ingen tvekan om att vi trots allt blivit lite mer papperslösa på ett plan…

Jag sörjer inte den analoga brevskörden egentligen, men visst känns det lite extra när det väl ligger ett litet vykort där.

På tal om email (som inte visar några som helst tecken på att vara på väg ut förresten) så publicerade lifehacker ett bra tips idag om ”Gmail superstars och Quick links”.

One more thing: Alltid lika pigga Niclas Strandh undrar på deep.edition hur du valt bloggnamn/handle. Knalla över dit och läs och skriv!