Anders Ekborg, konserthuset och 23video

Igår var det Anders Ekborg i Helsingborgs konserthus. Inte precis min bag of music, men allt blir bra när det framförs av proffs – som dessutom adderar passion. En fröjdefull kväll. Men egentligen vill jag mest slå ett slag för vännerna på 23video. Att använda deras tjänst är en njutning jämfört med alla andra videotjänster. Se ett klipp, visst är det snyggt?

Man har total kontroll över design, spelare, hela sajten. Konserthuset har precis börjat skruva på det, men potentialen är makalös. Dessutom är det väldigt lättjobbat, filmerna konverteras på nolltid, du kan distribuera vidare åt alla håll och kanter, statistiken är finfin, betalmodellen är enklast möjliga och begränsningarna är obefintliga. Jag tycker det är helt makalöst bra. Och det har jag inte betalt för att säga, även om jag sitter i deras advisory board;) Jag vågar påstå att jag är objektiv i min kärlek till tjänsten. Eller hur, ni andra som har provat.

5 thoughts on “Anders Ekborg, konserthuset och 23video”

Leave a Reply