Jag trodde nog inte att jag skulle posta något som producerats av microsoft, i synnerhet inte något som handlar om vikten av dialog. Men här har de fått till det så bra att det inte går att låta bli.

Dialog eller separation. Precis så är det ju. Och det är lika angeläget för oss alla som tidigare varit de som haft kontroll över megafonen. Det är dags att invertera krokodilen – stora öron och liten mun är det som vinner framöver. Eller hur?

Noterbart om filmen. Frågan är hur mycket Microsoft egentligen har koll på här. Det verkar som om det är i princip en mans arbete – Geert Desager som sitter i Belgien och jobbar som Trade Marketing Manager. Jag blev fascinerad över storyn han berättar här i bloggen, och det verkar som om hans projekt inte direkt nått fram till Redmond. Det här är i princip vad som går att hitta hos MS. Och hans namn ger bara lite drygt 800 träffar på google. Märklish.

Uppdatering: Notera gärna den oerhörda ironin i att Microsoft tappat fantastiska domänen bringtheloveback. Konversation, eller hur var de nu?