Be honest and do good shit – nu hugget i sten

Jag har tidigare berättat om hur ”Be honest and do good shit” kom till, vad det betyder för mig och hur jag tycker det sammanfattar det mesta som är viktigt i vårt öppna, digitala, sociala samhälle av idag.

Men jag trodde aldrig att jag skulle få se citatet hugget i sten. Läs mer om berget, som är en site på riktigt ;)

When we at SavedInStone talk about a site, we don’t mean a website. Our site in Tanum is our most precious asset, situated next to a UNESCO World Heritage Site filled with Bronze Age stone carvings. And the view is not just of rock carvings but of both open sea and clear blue sky as well.

Jisses. Tusen tack till Johan Jörgensen för en fantastisk gåva och underbar överraskning – och till hans nya projekt Saved in stone.

Sajten ser ut som fan, men det gör inget. Tvärtom. Det är en del av det jag tycker så mycket om med Johan, han bara gör. Så det får synas att han byggt själv. Och tjänsten är i full sving så det är bara att gå in och beställa! (Skriver mer sedan, måste rusa.)

12 thoughts on “Be honest and do good shit – nu hugget i sten”

  1. Jag har en mycket mer modest signal i min trädgård. IKEA sålde (säljer?) ett par bokstäver i betong. De var då X, O och W – tror alla var borrade för ljushållning i toppen. Jag köpte tre W som en tribut till det Mobila Internet gett mig redan då, år 2000 när jag köpte huset… Vad ska jag sätta ut nu? En guldkatt som vinkar? Ni vet “LUCKy cat” ;-)
    Symboler är viktiga!

    Reply

Leave a Reply