bad-fontNi vet hur det är med vissa dagar. Kolla bilden – det är typsnittet jag behövde för att göra klart min presentation till Daytona Sessions. Japp! Alla filerna är 0K, zero K, alltså totalt trasiga. Det blir med andra ord en väldigt tidigt morgon i morgon också…

Det sista som hände på Parken innan Erik och jag gick (valpen hade redan checkat ut så vi kan tyvärr inte skylla på honom) var att vår Airport dog, och hemma har den också bråkat. Nu har jag bytt ut den hemma så det funkar och köpt en ny till Parken som ska på plats imorgon innan skypemötet (om rubbet) kl 10.30.

Och resten av dagen har mest bestått av prylar som inte kommit loss, folk som inte svarat, dokument som inte gått att återfinna, tjafs med avtal, post och leveranser som inte kommit. Ja, ni vet – en sådan dag.

Men jag blev glad över tre saker som jag inte noterat förrän idag:

  • troll-weekUnderbara Mashable kör Troll Week, och det är ju bara en idé jag önskar att jag kommit på…
    ”a full week in which our useless, good-for-nothing commenters are actually rewarded for their foul-mouthed, cutting and downright insulting comments begins on the very next post!
  • Ask500people.com är ockå en sådan tanke som man skulle vilja få först. Jag sitter som en fågelholk och bara stirrar, så kul är det. De är i beta på riktigt och har en del problem med tekniken mellan varven, men dit och kolla. ”World opinion while you watch”. Det är inte omöjligt att Analys-erik skriver mer om den inom kort, och jag upprepar min fråga från jaiku.
  • Men allra coolast är det här, det behövs väl inte ens någon förklaring. open.nytimes.com

Anyway om du har vägarna förbi Östersund den 30/11 så kan du väl hojta?

inbjudan-ostersund

Kortaste intron när han dör vinner…