Idag blir det kort. Även om SAS återigen lyckades bli över en timme försenade så räcker inte tiden till. Eller, är det kanske tvärtom. Vet inte – men jag vet att jag hatar SAS, passionerat.

Förmiddagen gick till bra möte med min styrelseordförande. Bennie Ohlsson från Gota Media. En riktig klippa. Han har en enorm erfarenhet med sig, både som företagsledare och mediemänniska – man han är också oerhört ödmjuk inför det som vi sysslar med. Det är en fröjd att träffa honom. Han har haft fullt upp med höstens mörker (budgetarbete) så det här var första riktiga mötet sedan förra styrelsemötet, och det satt som en smäck. Kanonbra.

Vi drog upp riktlinjer inför nästa stora styrelsemöte och kom fram till att vi bland annat ska fokusera på ”bättre sälj”, ”mera rubbet” och ”sms-tjänster med eget kortnummer”. Helt in linje med det vi håller på med alltså. Tummen i spåret ;)

Igår var det What’s next – missa inte att lyssna på det. Sista två minuterna lär bli legendariska även om förra söndagen kanske ändå var en vassare sändning. Nästa gång blir en specialare från puben i Dublin på torsdag. Då är jag på Beyond the printed word och vi ska prata nya medier. Det blir hett.

Vi hörs mer sedan!