Det är ju bara att bestämma sig

Det här blir nog det kortaste inlägget på Mindpark någonsin. Men kanske det viktigaste, för det verkar som det här glöms bort hela tiden.

Det kommer alltid att finnas internationella, nationella, regionala och lokala företag. De har olika produkter, tjänster och olika målgrupper – men de kommer alltid att behöva kommunicera med sin marknad. Kan de få hjälp att nå effekt på sin marknad på ett sätt som ger dem mer pengar än det kostar så kommer de att köpa. För att citera Seth Godin:

If your ads work, if you can measure them and they return more profit than they cost, why not keep buying them until they stop working?

När nu utvecklingen obönhörligen förändrar förutsättningarna för företagen att nå sin marknad, så har du två val. Att se det som ett problem och önska att saker var som förr. Eller att se det som en möjlighet och att du, faktiskt, sitter på de bästa förutsättningarna för att göra något av det. Det är ju bara att bestämma sig. Men det är dags nu!

6 thoughts on “Det är ju bara att bestämma sig”

  1. Självklart rätt i sak även om stycke två ändras lite när det kommer in mer än en säljare av utrymme/lösning åt kund. Men antar att det här inlägget har en gnutta internpolitik i sig.

    Fast, ibland behöver många höra det mest basala om och om igen för att det ska gå hela vägen fram. Inklusive en själv.

    Reply
  2. Självklart rätt i sak även om stycke två ändras lite när det kommer in mer än en säljare av utrymme/lösning åt kund. Men antar att det här inlägget har en gnutta internpolitik i sig.

    Fast, ibland behöver många höra det mest basala om och om igen för att det ska gå hela vägen fram. Inklusive en själv.

    Reply

Leave a Reply