En smak av #SSWC – den här boken vill du ha

Mattias Boström från Piratförlaget satte ihop årets mest omtwittrade bok. Nästan 600 sidor författade av 180 skribenter. En tegelsten, en helt underbar tegelsten.

 

Boken av och med #sswc. Lätt att fastna i...

 

Mattias släpade med sig boken till Tjärö och hela #SSWC shoppade loss. Men det fina med print on demand är att de inte tar slut. Nu kan du beställa den från Ord och Bok och få den hemskickad. För bara 144 kr inkl frakt, är det ett fynd. Köp till hela familjen och bli populärare än jultomten.

 

Rena julafton på Tjärö när jag tar emot boken från Mattias / Bild av Daniel Åberg

 

Den är verkligen hur cool som helst. Ett minne för livet, även om du inte var på ön. Som redaktören skriver på baksidan:

Texterna, varav många redan är publicerade på olika bloggar, är som ögonblicksbilder av konversationer – svar på redan ställda frågor, och uttalanden som väntar på reaktion. Och de utgör en del av det mångskiftande samtal på webben som faktiskt för oss människor framåt. Samlade i ett gemensamt flöde blir varje ord och tanke en del av vår utveckling.

Så är det. Precis så. Tack Mattias!

BTW, den finns som gratis PDF och ePub också.

10 thoughts on “En smak av #SSWC – den här boken vill du ha”

  1. Skämtar du med mig? Henrik Ismarker. Jag kommer förfölja dig för evigt med pikar om varför du inte var med på SSWC 2010. Hela helgen var liksom som skräddarsydd för dig. Kommer du inte 2011 kommer jag hyra in legosoldater som släpar dit dig.

    Reply

Leave a Reply