Ett historiskt mail

4 thoughts on “Ett historiskt mail”

 1. Har vi gräspollen i Helsingborg? Jag är själv allergisk mot gräs men här i Helsingborg märker jag knappt av det, tror att det har göra med de starka vindarna från denmark.

  Reply
 2. Har vi gräspollen i Helsingborg? Jag är själv allergisk mot gräs men här i Helsingborg märker jag knappt av det, tror att det har göra med de starka vindarna från denmark.

  Reply
 3. Puhh, du kanske inte bor i Ramlösa Brunnspark? ;)

  Skämt åsido – finns det gräs finns det pollen, och det finns gräs både här och i danmark. Min allergiläkare, legendaren Sören Dieckmann, menar att det är extra synd om oss i hbg. Inte ens i norra hamnen går man säker eftersom oavsett varifrån det blåser är man i skiten, för nära till danmark. Har du inte problem just nu är det nog inte gräspollen som är ditt problem. Gråbo kanske?

  Reply
 4. Puhh, du kanske inte bor i Ramlösa Brunnspark? ;)Skämt åsido – finns det gräs finns det pollen, och det finns gräs både här och i danmark. Min allergiläkare, legendaren Sören Dieckmann, menar att det är extra synd om oss i hbg. Inte ens i norra hamnen går man säker eftersom oavsett varifrån det blåser är man i skiten, för nära till danmark. Har du inte problem just nu är det nog inte gräspollen som är ditt problem. Gråbo kanske?

  Reply

Leave a Reply