Ett tips till Stockholm Film Festival – Nasty Old People

Jag har ju puffat för Nasty Old People tidigare. Filmen som gjordes med egen finanisering, och med massor av jävlaranamma. Se den. Fortsatt djupt imponerad av Hanna Sköld med crew vill jag inte se den tappa fart.

Nu trillar det in trailers till filmerna som ska visas på Stockholm International Film Festival. 180 filmer ska visas. Kikar jag i tablån så ser inte Nasty Old People ut att vara en av dem. Jag hoppas jag har fel och att den döljer sig bakom Surprisefilm, men jag tror inte det. Så här är min uppmaning till arrangörerna: Bjud in Hanna Sköld, berätta storyn bakom Nasty Old People, tanken med distributionsmodellen, läget så här långt –  och visa filmen. OK?

Nedan en trailer till Trash Humpers, en film som redan ligger i tablån.

1 thought on “Ett tips till Stockholm Film Festival – Nasty Old People”

Leave a Reply