Fri television – men bara i trettio dagar

Uppdatering: Jag kanske har missat något meddelande om det, men ser nu klippen från bröllopet plötsligt ligger tillgängliga ett år istället. Alltså, fri television i ett år istället för 30 dagar. Vilket så klart väcker frågan hur processen runt liggetiderna egentligen ser ut.

Jodå, jag vet att SVT tolkar fri television på ett alldeles eget sätt. Men det här är graverande…

Det låter ju så generöst, det där med att bröllopet är tillgängligt på SVT Play

Men zoomar man in lite så ser man att det verkar vara sådär med tillgängligheten

Vad som inte syns är knapparna för att bädda in inslaget, eftersom de inte finns. Så tyvärr kan jag inte visa bröllopsvalsen här – om jag nu mot förmodan skulle vilja bädda in ett inslag som plötsligt en dag är borta.

Det här känns verkligen inte speciellt tillgängligt i min bok. Är det någon som tycker att det här är OK?

Läs mer om ett bättre alternativ.

4 thoughts on “Fri television – men bara i trettio dagar”

  1. Jag har för mig att jag hört SVT hävda att det är pga STIM-skäl som man har begränsningen i publiceringstid på SVTplay. Om det stämmer så får man ju undra varför de inte antingen A) tar bort ev. musik eller B) kör med CC-musik. Och på bröllopet var det väl ingen STIM-musik utöver möjligen Agnes och Skifs sång i kyrkan???

    Reply

Leave a Reply