Gå som VIP-gäst med Mindpark på Superbrands Awards

Uppdaterad: Jag har plockat ut två vinnare bland alla rätta svar. Så här skrev de på den lätt sliskiga utslagsfrågan: ”Varför är Mindpark bästa mediebloggen?”

  • Erik Thörnqvist: ”De djärvaste och mest intressanta bloggmänniskorna inom media finns på Mindpark. De sitter verkligen inte fast i gamla tankar och idéer. Jag är där varje dag och låter mig inpireras och överraskas. :-)”
  • Lorraine Sauvy: ”Förutom att den rent faktamässigt är väldigt innehållsrik, givande och intressant så är bloggteamet en fantastisk blandning av män och kvinnor i samma bransch. De  ger en bra bild av hur människor som arbetar med olika inriktningar, på olika poster, olika orter och är i olika åldrar kan sammanstråla kring ett ämne.”

Coolt, tack för det! Om ni fått förhinder, meddela mig asap.

Se nu till att ha en fantastisk kväll!


Det är dags för varumärkesfestJennifer Bark, Jenny Ström och Morris Packer från Mindparks Bloggteam ska avnjuta en kväll i varumärkets tecken. På Superbrands Awards ska de bli inspirerade, mingla och jubla åt pristagarna. Tilde de Paula håller ihop programmet och det verkar blir en härlig gala. Den 26/1 kl 18.00 öppnas portarna på Berns på Berns i Stockholm.

Du har också möjlighet att hänga med. Jag har fått två VIP-biljetter extra, till ett värde av 1.800 kronor – och de tänkte jag att ni skulle få tävla om. Extra vippigt att få hänga med Jenni, Jenny och Morris, eller hur?

Klicka upp det här tävlingsformuläret, svara på ett par enkla frågor, gör det före kl 12.00 måndagen den 25/1, och du är med i matchen. Är du en vinnare mailar jag dig under måndag eftermiddag, så se till att du skriver rätt mailadress. Jag är ensam i juryn ;)

Vill du vara ännu lite mer säker på att vinna en biljett så kan du chansa hos Doktor Spinn också.

Superbrands är en internationell organisation som varje år gör en studie tillsammans med TNS Sifo, där de starkaste varumärkena utses. Varannat år är det B2B och vartannat år konsument. I år är det konsumentvarumärken som utses. Av studien blir de 300 starkaste Superbrands. Och av dem rangordnas de starkaste 100 i ett tredje steg av studien, dessa avslöjas på galan tillsammans med vinnaren som koras! Läs mer om Superbrands.

6 thoughts on “Gå som VIP-gäst med Mindpark på Superbrands Awards”

  1. Ja, verkligen. Men det är såna där grejer jag kan sakna som mest, hur konstigt det än kan låta. Att mysa runt på branschgrejer och snacka med skarpa människor… :)

    Reply

Leave a Reply