God morgon Almedalen – Vakna med Brit och Jocke

Uppdatering: Nytt för i år är att vi startar redan kl 08:00. Early bird gets the worm (not to mention the second mouse…). Vi tar gärna emot förslag på gäster, inslag, teman. Twitter är bäst, tagga med #gma11 och kanske också med #almedalen för att få med fler bidrag och tankar.

Uppdatering2: Brit har skrivit mer om vad du kan förvänta dig. Missa inte!

Yes, det blir en andra säsong av av de tidiga morgnarna från Almedalen. Man ändrar inte på ett vinnande lag, så precis som förra året sitter jag där med Brit Stakston från JMW och fantastiska gäster. Björn Falkevik från Social Video står så klart för produktionen, och lika självklart är att vi sänder från Café Milagro. Hur skulle det annars se ut?

I år kommer fokus att vara bredare än bara sociala medier, och vi kommer inte att vara lika upphängda på partiernas olika dagar. Istället kommer internet som helhet och de hetaste frågorna för dagen stå på agendan. Twingly (grattis igen på femårs-dagen) hjälper oss mangla siffror, vi kommer utse dagens twittrare och dagens bloggare och tusen saker till. Kom gärna med förslag. Men framför allt – boka redan nu att varje morgon startar med oss, på plats eller på internet. Vi ses!

Björn Mellstrand har skrivit mer på JMW.se. Gå dit och läs!

Hashtag? Vi föreslår #gma11. Häng med där. Nu börjar vi varva upp inför sommarens bästa vecka! Mycket mer kommer snart. Tjoho!

7 thoughts on “God morgon Almedalen – Vakna med Brit och Jocke”

Leave a Reply