Googleskyltarna: hela listan ligger ute. Är ditt varumärke med?

Sådär, nu är hela listan på plats och det finns mycket rolig läsning i den…

Jag har lagt den på Scribd, precis som övriga dokument – att posta 14811 rader i bloggen vore inte så hyggligt. Via deras utmärkta tjänst kan du ta hem den som text (csv-variant), som wordfil eller som pdf. Hojta om du vill ha den på något annat sätt.

Listan var komplett den 5 augusti 2007, och är inläst maskinellt från en pappersutskrift på 265 sidor. Det finns alltså fel i den. Kontrollera alltid mot vägverkets sökfunktion.

In och kolla hur det är ställt med ditt firmanamn, ditt varumärke – eller om du kanske upptäcker någon skylt som du finner stötande. Posta en kommentar isf.

Och här är alltså hela listan. Enjoy!

[basic info in english] [första inlägget] [the images at flickr]

Andra bloggar om: , , , , ,

17 thoughts on “Googleskyltarna: hela listan ligger ute. Är ditt varumärke med?”

 1. skönt att mabi hyrbilar har reggat 1119 regnummer. (säkert någon där som inte har med mabi att göra men iaf)

  Reply
 2. skönt att mabi hyrbilar har reggat 1119 regnummer. (säkert någon där som inte har med mabi att göra men iaf)

  Reply
 3. Den där funderade jag också på. Det är ju över 6 miljoner kronor, om de inte fått mängdrabatt.

  Reply
 4. Den där funderade jag också på. Det är ju över 6 miljoner kronor, om de inte fått mängdrabatt.

  Reply
 5. dom tjänar iofs rätt mycket på bilarna.

  sen såg jag att din ocr e lite dum ibland. JTHORA finns inte däremot brukar bilen ITHORA vara parkerad utanför mitt jobb lite då och då.

  Reply
 6. dom tjänar iofs rätt mycket på bilarna.sen såg jag att din ocr e lite dum ibland. JTHORA finns inte däremot brukar bilen ITHORA vara parkerad utanför mitt jobb lite då och då.

  Reply
 7. Citerar mig själv från ovan: “Det finns alltså fel i den. Kontrollera alltid mot vägverkets sökfunktion.”

  Men ITHORA är ju intressant. Inte stötande? Hmm…

  Reply
 8. Citerar mig själv från ovan: “Det finns alltså fel i den. Kontrollera alltid mot vägverkets sökfunktion.”Men ITHORA är ju intressant. Inte stötande? Hmm…

  Reply
 9. Oh bra – nu fick jag se när skylten jag vill ha kommer att bli tillgänglig om den nuvarande ägaren inte fortsätter betala. Jag kan inte säga att jag letat efter huruvida den informationen går att få ut på något annat sätt men det går inte via sökning på ledig skylt på vv.se iaf.

  PS: F.ö anser jag att ithora är en yrkeskategori som i sig är ganska stötande ;)

  Reply
 10. Oh bra – nu fick jag se när skylten jag vill ha kommer att bli tillgänglig om den nuvarande ägaren inte fortsätter betala. Jag kan inte säga att jag letat efter huruvida den informationen går att få ut på något annat sätt men det går inte via sökning på ledig skylt på vv.se iaf.PS: F.ö anser jag att ithora är en yrkeskategori som i sig är ganska stötande ;)

  Reply
 11. Märkligt är BELSEN som någon har på sin Saab (ej gasdriven…). Hur i hela friden har det kunnat passera? Tydligen också fritt fram för engelska snuskuttryck: BONER, BOLLOX, BUGGER, FATASS, HARDON, NOSHIT…

  Reply
 12. Märkligt är BELSEN som någon har på sin Saab (ej gasdriven…). Hur i hela friden har det kunnat passera? Tydligen också fritt fram för engelska snuskuttryck: BONER, BOLLOX, BUGGER, FATASS, HARDON, NOSHIT…

  Reply

Leave a Reply