Ja jäklar. Rikard Nilsson, stjärnkock och känd från Aspegren mitt i maten, gillar äpplen. I maten, på skrivbordet och sedan mitten av augusti också på bilen. (Tack till Rikard som hörde av sig och skickade över bilderna som Magnus Torle tagit.)

Den 10 augusti skrev jag ett inlägg med tio frågor till vägverket där jag använde Apple som ett exempel på problemen med deras ”regelverk”. Jag postade frågorna till vägverket också. Ungefär en vecka senare fick Rikard sin skylt godkänd. Jag förmodar att det ska tolkas som svar från de ansvariga…

Men allvarligt, hur funderar man här? Vägverket har inget att förlora på att neka en tveksam skylt, ändå väljer man att göra så här. Skumt. Men kul för Rikard.

På torsdag kommer jag att publicera vårt överklagande till Örebro Länsrätt så får vi se om det går att få klarhet i vad som gäller för google-skyltarna. Egentligen. Stay tuned.

För övrigt, den här bloggen har varit väldigt dominerad av google-historien på sista tiden. Det beror inte på att mitt liv dominerats av ett par bilskyltar, utan på att jag verkligen haft fullt upp med uppstarten av bolaget. Dessutom har jag samlat i ladorna, så snart kommer det att bli full rulle här.

[basic info in english] [första inlägget] [the images at flickr]

Andra bloggar om: , , , , , ,