Hittar vi nästa smartskalle på Facebook?

Mindpark är ju ständigt på jakt efter smartskallar. Nu vet jag inte hur smart det kan sägas vara att häcka på Facebook, men jag måste ju i vilket fall som helst kolla in Facebooks annonsmodell som kallas för Beacon och börjar lattja lite med deras Social ads.

facebook-mindpark-ad

Så nu rullar vår första ”platsannons” för fullt (nåja). Är du svensk och intresserad av internet eller media så finns det en viss möjlighet att du får se min annons. Noterbart: efter att du lagt ut din annons kan du inte redigera den och svenska tecken funkar inte – ”men det jobbar man på”. På kul, är du en av de 163 som sett vår annons kan du väl lägga en kommentar. Vore intressant att få reda på lite mer om träffbilden.

Och är du en smartskalle som är intresserad av media och internet, har en bra idé, men inte hänger på Facebook så är du såklart välkommen att höra av dig ändå…

16 thoughts on “Hittar vi nästa smartskalle på Facebook?”

 1. Jag la ut en annons om att jag sökte skribenter på Facebooks “Marketplace”, helt gratis, och fick enormt gensvar. Fick ett par hundra sökanden (många väldigt icke-kvalificerade, vilket iförsig kan bero på min något luddiga annons).

  Reply
 2. Jag la ut en annons om att jag sökte skribenter på Facebooks “Marketplace”, helt gratis, och fick enormt gensvar. Fick ett par hundra sökanden (många väldigt icke-kvalificerade, vilket iförsig kan bero på min något luddiga annons).

  Reply
 3. Nä, jag får bara se Felix Hergrens reklam för Länsförsäkringar. Trots att jag är en smartskalle som är helt insnöad på media och Internet, med massor av goda idéer. Så jag kanske hör av mig – vi får se. ;)

  Reply
 4. Nä, jag får bara se Felix Hergrens reklam för Länsförsäkringar. Trots att jag är en smartskalle som är helt insnöad på media och Internet, med massor av goda idéer. Så jag kanske hör av mig – vi får se. ;)

  Reply
 5. Hej Joakim, du skrev “Nu vet jag inte hur smart det kan sägas vara att häcka på Facebook”. Smart är granne med kul och Facebook är kul.

  Reply
 6. Hej Joakim, du skrev “Nu vet jag inte hur smart det kan sägas vara att häcka på Facebook”. Smart är granne med kul och Facebook är kul.

  Reply
 7. @ Henrik: jodå, du har en poäng i att smart och kul ofta hänger ihop. Men jag tycker inte facebook är så kul längre. Och det är inte menat på ett alexander-bardish sätt, utan bara en alldeles egen åsikt. Facebook kommer säkert att ånga på ett bra tag till, men för min egen del är det ganska off just nu.

  Reply
 8. @ Henrik: jodå, du har en poäng i att smart och kul ofta hänger ihop. Men jag tycker inte facebook är så kul längre. Och det är inte menat på ett alexander-bardish sätt, utan bara en alldeles egen åsikt. Facebook kommer säkert att ånga på ett bra tag till, men för min egen del är det ganska off just nu.

  Reply

Leave a Reply