Socialdemokraterna letar efter ny partiledare och en som nämns flitigt är Veronica Palm. Det är inte mitt parti, så jag har egentligen ingen åsikt. Men det är en stor och viktigt post, så det är klart att jag håller minst ett öga på de som nämns som tänkbara efterträdare till Mona Sahlin.

Då blir jag givetvis lycklig av det här inlägget på Veronicas blogg, för den här texten lovar ju gott

Äntligen en politiker från (s) med en avslappnad syn på upphovsrätten...

Socialdemokratin har ju inte precis gjort sig kända för att dela värdegrund med Piratpartiet, men här verkar det ju onekligen finnas en modern hållning. Spännande. Det känns som man är på väg bort från principen att ”upphovsrätten är självklar”. Jag välkomnar det.

Och jag håller så klart med till fullo om rubriken. En bild säger mer än 1000 ord. Heja Veronica!