Internet, entreprenörskap, mobilen, kulturen, iPad, den grafiska branschen, wikileaks och lite fest

Man kan tycka att jag håller låda mest hela tiden, ändå är de flesta av mina sittningarna och presentationer i slutna rum. Men de närmaste veckorna finns det ändå flera öppna tillfällen att mötas – och här kommer en lista. Hoppas något ska smaka och att vi får ses!

Tisdag den 10/5 kl 15.30 är det talkshow när vi ger oss ut på upploppet mot #IND11Internetdagarna 2011. Själva konferensen är inte förrän i november men det finns så grymt mycket spännande att berätta. Jag leder programmet tillsammans med Måns Jonasson och i soffan kommer vi snacka med Ted Valentin, Johan Jörgensen, Brit Stakston och Maria Häll. Läs mer på internetdagarnas site. Vill du inte följa live på nätet så går det lika bra att komma dit, det serveras snittar och du får mingla med trevliga människor. Anmälan på facebook och till [email protected] (begr antal platser, föranmälan är ett krav). Bilden visar hur skoj vi hade förra året – och nu blir det ännu vassare. Häng med!

Fredag den 13/5 kl 15.30 är det live igen. Den här gången från Göteborg och Entreprenörsjakten. Det kommer att bli en timmes samtal i en annan soffa, och med fokus på entreprenörsskap. Den här gången är jag gäst, programmet leds av Patrik och/eller Gustaf och sänds av mäster @bjornfalkevik. Det blir en bra veckofinal.

Lördag den 14/5 kl 12.00 börjar den högtidliga och officiella invigningen av Helsingborgs Bryggeri. Jag kommer vara där och sända live i minst tre timmar, så häng med. Eller kom dit, alla är välkomna och det blir grymt kul. BTW, det blir sändning över Telias 4G-modem. Say a little prayer for me… (Transparens: jag är delägare i bryggeriet – men inte sponsrad av Telia. Borde jag inte vara det?)

Torsdag 19/5 från 12.00 bryter jag en tungjobbvecka för att vid något tillfälle vara överraskningstalare på Øresund mobile meetup. Men nu förstörde jag kanske överraskningen?

Måndag den 23/5 kl 10.00 sparkar vi igång Volante Academy på temat Digitalt deltagande. Det handlar mycket om kulturen och Internet. Om användargenererad innovation, deltagande och inflytande, och vad som verkligen är möjligt att göra. Både på scenen (Pernilla Petrelius KarlbergMartin ThörnkvistMax Valentin och Tobias Nielsén som arrangerar) och i publiken (Dramaten, Kulturrådet, Botkyrka mfl) är det tunga namn  så det lär bli bra diskussioner och ivrigt erfarenhetsutbyte. Framför allt ser jag fram emot att få delta i ett samtal som bara är inledningen på något stort. Anmäl dig nu, och skynda. Klockan tickar. (Transparens: Här ”spelar vi på dörren”, men det påverkar inte mitt puffande. Jag berättar ju om alla event ändå)

Tisdag den 24/5 kl 08.00 är det tidig morgon med Citat i Göteborg. Temat är iPad, och om det bara är hype eller faktiskt viktigt på riktigt. Nere på stan, över en frukost, blir det helt säkert ett bra möte. Inbjudan har i första hand gått ut byråns kunder, men vill du komma så testa att lägga ett mail till [email protected].

Tisdag den 24/5 kl 13.00 fortsätter dagen i Göteborg med galapremiär för ”Digital publicering – Idag och imorgon”. Tillsammans med Network Innovation, Quark och Mag+ lovar vi en skön blandning av framtidsvisioner och handfasta produktionstips! Det är inledning på en turné som tar oss till Malmö den 30/5 och till Stockholm den 9/6. Jag står för framtidsfokus och håller ihop hela eftermiddagen genom att sätta ramen, men också hoppa ur boxen;) Ser verkligen fram emot att igen få jobba med bla Peo Strindlund, en av Sveriges riktiga superstars inom publishing. Anmäl dig på sajten, och kom fram och säg hej!

Torsdagen den 26 maj kl 06.45 är det frukostklubb med marknadsföreningen i Halland. Temat är kommunikation och min presentation kommer att handla om Wikileaks och vår transparenta värld av idag. Slutsatsen kommer att vara: be honest and do good shit, men på vägen dit ska jag ge deltagarna lite att fundera på. Det är gratis för medlemmarna, men andra kan prova på för 160SEK. Anmäl dig här.

Veckan avslutas med fest i Linköping. Twingly, mina favoritnördar, fyller fem år som business. Det firas med ett charmerande party där jag fått äran att vara värd, och bland annat presentera Anders Mildner, Emanuel Karlsten, Sofia Mirjamsdotter och Björn Jeffery. Snacka om familjefest with a twist! Det är invitation only, men du känner säkert någon du kan tjata på ;) Hashtag, förtryckt på inbjudan, är #twingly5. Yay!

Twingly som jag ser dem. Anton#sswc. Bilden CC BY-NC-SD av Fredrik Wass @bisonblog

3 thoughts on “Internet, entreprenörskap, mobilen, kulturen, iPad, den grafiska branschen, wikileaks och lite fest”

Leave a Reply