iPad – Unboxing och första intrycket

Jag har precis hämtat min iPad ute på Arlanda och nu har jag ett par timmar innan jag åker tillbaka söderut. Håll mig sällskap, live på Bambuser. Ställ frågor, kommentera häng på helt enkelt.

Inte den vassaste sändning jag gjort, men ni fick iaf dela ett magic moment med mig. I 14 minuter eller så ;)

Mer sedan, ska bekanta mig nu.

Uppdatering: Det här skriver jag på paddan, och generellt verkar det mesta grymt bra. Lite tillvänjning kommer det att bli, men jag märker redan hur tempot ökar. Måste bara hitta ett svenskt tangentbord. Recensionen dröjer ett par timmar till.

12 thoughts on “iPad – Unboxing och första intrycket”

  1. Det gick bra att registrera den (tror inte det ska kallas för aktivera…) med min svenska konto, men app store startar inte. Ska byta till mitt amerikanska konto snart. Måste bara leka lite till först. Den är VACKER

    Reply
  2. Nej, det finns gott om datorer som kräver datorer för att startas. IBM's mainframes har två ThinkPads inbyggda för att ladda och starta mikrokoden; HDS-disksystem har en liknande lösning. IBM's midrangemaskiner med POWER-CPU'er beror på en x86-maskin som bootar Linux och är konsoll och bootserver; den kallas HMC.
    Data General hade en del NUMA-maskiner som krävde en NT4-arbetsstation för att överhuvudtaget boota.

    Reply

Leave a Reply