iPhone ökar surfandet

I våras publicerade Rubicon Consulting en undersökning om iPhone-användarna i USA. En av sakerna som visade sig tydligt i den undersökningen var att iPhone ökar surfningen i mobilen. En stor majoritet av iPhoneanvändarna säger att de surfar mer med iPhone än vad de gjort med tidigare mobiler. Hela 55 procent instämmer helt i påståendet om att iPhone ökar mobila surfandet, och 22 procent instämmer något. Samma mönster med den flitigare användningen av internet har vi även sett tidigare i M:Metrics mätningar.

iphone mobile browsing

I undersökningen håller en majoritet av de undersökta med om påståendet att iPhone ersätter en del av användningen av bärbara datorer: 57 procent instämmer helt eller delvis.

iPhone ersätter bärbara datorer

Och med iPhone 3G kommer säkert denna andel öka ytterligare, med möjlighet till flera apps och stöd för MS Exchange.

Nähä, nu är det nog dags att dra sig bort för att se om det finns någon iPhone kvar att köpa. Det är även dags för lite semester för min del. Jag kommer dock inte att vara helt borta, utan finns på IM, mejl och telefon. Det blir säkert något blogginlägg också när jag sitter i båten och väntar på vind eller när regnet öser ner i de småländska skogarna ;).

4 thoughts on “iPhone ökar surfandet”

Leave a Reply