Vi brukar berätta om det mesta som vi gör, men en sak som vi har jobbat med de senaste 11 dagarna har vi varit riktigt tysta om. Det började med att Joakim kläckte idén en sen söndagskväll och slutar med att vi i dag kan presentera en version av Rubbt speciellt gjord för iPhonen. Surfar ni in till rubbt.se med er iPhone eller iPod touch möts ni av en anpassad Rubbt-version från och med i dag.

Vi har haft samma ledord i designen av iPhone-versionen som när vi gjorde om Rubbt till dess nuvarande form. Det ska vara enkelt och roligt att surfa till Rubbt med sin telefon och iPhonens möjlighet att vrida sajten gör så att annonsen syns bättre.

Istället för taggmolnet har vi tagit dess ord och gjort dem till kategorier som man kan klicka sig in på för att hitta det som man är intresserad av. Det är också möjligt att leta efter en enskild grej i sökrutan och därefter navigera mellan annonserna.

I annonslistningen visar vi priset och en bild på grejen som är till salu, och klickar man sig sedan vidare in i enskilda annonser är det möjligt att ringa upp annonsören genom att klicka på personens telefonnummer.

Allt detta gör vi i den första versionen av Rubbt för iPhone. Så småningom ska vi självklart göra det möjligt att lägga in annonser på Rubbt via iPhonen.

Ett stort gäng har testat sig fram och bidragit med kunskap, arbetstimmar, stor entusiasm och glädje i det här projektet. Johan Thorvaldsson och Johan SölveMontania i Halmstad är till största del ansvariga för att vi i dag har en iPhone-version av Rubbt. De är våra stjärnor, och utan deras hjälp hade det inte gått.
Tack!