Jag älskar Flattr

Flattr är underbart. Inte bara för att det är en så rasande smart tanke, utan också för att det är så fantastiska människor som jobbar med tjänsten. Som idag, när jag kastade ut en tweet om hur smidigt det vore om Flattr fungerade tillsammans med flitigt använda WP-tillägg som Sociable eller ShareThis.

Det tog inte många minuter för @voxpelli att höra av sig och efter två minuters diskussion om hur och varför så finns det nu en ny version av Flattr för WordPress.

Titta så snyggt och smart det blev.
Om du kör ShareThis så ska du givetvis uppgradera till nya Flattr och kryssa i rutan ”Override ShareThis widget”

Men vi stannar inte här, så klart. Vi fortsätter att tjata på alla ”share” pluggar och tjänster så att de integrerar Flattr i sitt urval, eller hur? Och vi fortsätter använda och försöka få fler att använda Flattr. Volym är key. Här berättar jag lite mer om Flattr, och här finns massor med länkar och kommentarer.

Heja!

8 thoughts on “Jag älskar Flattr”

  1. Men hur får man dem som inte själva skapar innehåll att börja köra Flattr? Så länge det bara handlar om att flytta runt pengar mellan bloggare blir det ju ingen lyftkraft – och risken är att vi i blåbärsserien tröttnar på att gå med förlust hela tiden. Fräscht kapital måste in.

    Reply

Leave a Reply