jardenberg kommenterar – 2 May, 2011 #jjk

Nu är det inte bara tomten som är död…
  1. Summify – Summary of Your Social News Feeds!
    – Den här tjänsten gör ett gott jobb med att filtrera ut det mest engagerande i mina flöden så att jag kan vara säker på att inte missa några av ”huvudnyheterna”. Normalt sett ser jag verkligen vilken underbar spännvidd det är på intressena bland de jag följer men idag är det som om Osama Bin Laden slagit till med en summify-rape. Samtliga items är relaterade till honom idag. Har aldrig sett något liknande. Tradmedia kör krigsrubriker och det är väl inte annat att förvänta. Men treding topic till och med på svenska listan. Jaja.Det här belyser ändå behovet av andra sätt att ta in information. Tex gillar jag http://paper.li/jocke som inte alls är lika exakt som Summify utan som bjuder på ett stort mått serendipity. Eller att helt enkelt bara doppa tårna i twitterflödet ett par minuter. Vi behöver bli överraskade, vi behöver se utanför både bubbland och mainstreamen understundom.

    Nog om det. Tråkigheter i form av admin och pappersmeck på agendan idag. Kombinera med pollenhelvetet och ni kan riktigt förstå hur synd det är om mig.

    Men jag ska inte klaga. I allt väsentligt gäller fortfarande #lifeisgood.

[idag blev det fel, sorry. Trodde jag hade fler shared items. Hoppsan…]

1 thought on “jardenberg kommenterar – 2 May, 2011 #jjk”

Leave a Reply