jardenberg kommenterar – 2009-03-10

2 thoughts on “jardenberg kommenterar – 2009-03-10”

 1. Haha, jag väntade mig att den skulle komma när det så nära inpå blev klart med Early October, men faktum är att det var mer en retorisk post där jag var intresserad av att få fram vilka åsikter som fanns i ämnet. 17 kommentarer (vilket är mycket för att vara hos mig) tyder ju på att intresse för ämnet finns. Sen att just du är den som skulle väcka frågan förvånar mig inte för 5 öre :)

  Säljpitchar kör jag i konferens rum, på min blogg och på nätet generellt (när jag är Fredrik Stenbeck) bygger jag gärna relationer och förtroende, att pitcha där känns som att gräva sin egen grav.

  Sen vill jag passa på att ge Kudos till Daniel Nuud för att han fick mig att få upp ögonen för ROE som jag i denna stund sitter och formaliserar ett tänk runt hur man rent praktiskt skall kunna mäta.

  Reply
 2. Haha, jag väntade mig att den skulle komma när det så nära inpå blev klart med Early October, men faktum är att det var mer en retorisk post där jag var intresserad av att få fram vilka åsikter som fanns i ämnet. 17 kommentarer (vilket är mycket för att vara hos mig) tyder ju på att intresse för ämnet finns. Sen att just du är den som skulle väcka frågan förvånar mig inte för 5 öre :)

  Säljpitchar kör jag i konferens rum, på min blogg och på nätet generellt (när jag är Fredrik Stenbeck) bygger jag gärna relationer och förtroende, att pitcha där känns som att gräva sin egen grav.

  Sen vill jag passa på att ge Kudos till Daniel Nuud för att han fick mig att få upp ögonen för ROE som jag i denna stund sitter och formaliserar ett tänk runt hur man rent praktiskt skall kunna mäta.

  Reply

Leave a Reply