jardenberg kommenterar – 2009-04-02

4 thoughts on “jardenberg kommenterar – 2009-04-02”

    • Hehe, jag uttryckte mig försiktigt ;) Satt på iPhone, och för en gång skull strulade det. Så jag kunde inte kolla källan utan höll mig till ett generellt resonemang. Tur var ju det. Men som flera kommentatorer konstaterar på John’s blog: det var inte speciellt kul. Precis som med NRKbetas ”skämt” tycker jag att man missar flera rekvisit för vad som är ett aprilskämt.

      Reply
    • Hehe, jag uttryckte mig försiktigt ;) Satt på iPhone, och för en gång skull strulade det. Så jag kunde inte kolla källan utan höll mig till ett generellt resonemang. Tur var ju det. Men som flera kommentatorer konstaterar på John’s blog: det var inte speciellt kul. Precis som med NRKbetas ”skämt” tycker jag att man missar flera rekvisit för vad som är ett aprilskämt.

      Reply

Leave a Reply