jardenberg kommenterar – 2009-05-01

8 thoughts on “jardenberg kommenterar – 2009-05-01”

 1. Det allra bästa med Flickr är att inte Google ligger bakom, det behövs flera aktörer på marknaden. Yahoo gör en del bra grejer ändå, synd bara att de inte är lika bra på att tjäna pengar.

  Reply
 2. Det allra bästa med Flickr är att inte Google ligger bakom, det behövs flera aktörer på marknaden. Yahoo gör en del bra grejer ändå, synd bara att de inte är lika bra på att tjäna pengar.

  Reply
  • Det är det minsta jag kan göra. Men jag inser nu att det inte var tydligt att jag var positiv, och sjukt imponerad. Men det hoppas jag att du förstod iaf. Du gör ett jättearbete för PP, och jag hoppas de inser det.

   Reply
  • Det är det minsta jag kan göra. Men jag inser nu att det inte var tydligt att jag var positiv, och sjukt imponerad. Men det hoppas jag att du förstod iaf. Du gör ett jättearbete för PP, och jag hoppas de inser det.

   Reply

Leave a Reply