jardenberg kommenterar – 2009-10-10

Väldigt få tips idag, jag vet. Tre skäl. Försenade flyg och annat strul gjorde att kvällen sprang ifrån mig, det fanns inte så mycket stort att kommentera och jag hade inte tid att gräva så djupt som jag brukar, och till sist – jag låg och sov när den här publicerades kl 06.30. Det har nog inte hänt på fem år eller så…

Anyway, sorry för lite mindre läsning än vanligt. Se det som att du fick lite extra gratistid över istället, så ses vi igen imorgon bitti. BTW, missa inte att Farbror Bosses #mindpark100 post om att Medievärlden stoppar pressarna.

 • Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards
 • – Tänk att vi faktiskt spelade det här en gång i tiden. Gamla trotjänare portade till webben. Välgjort, men tyvärr blir det ju inte bättre för det.
  Vilket var ditt favoritspel från den här tiden?

 • walfisz – inifrån ut
 • – Martin, som nyss var posterboy i stor artikel hos IDG fortsätter sin brand building med att öppna nya bloggen. Jag hoppas vi kommer att få följa framväxten av hans nya venture – Planeto – i detalj, och att han fixar transparensen. Vi har haft en del diskussioner på det temat ;)

  Och just nu, i denna stund, är han på väg till blekinge för att ta emot sin hatt (?) och bli hedersdoktor på högskolan. Det är stort, ett innerligt GRATTIS!

 • Nätaktivister och politiker sitter i samma läckande båt — Neo, det liberala samhällsmagasinet
 • – Väcker lite funderingar. A) Klokt, mycket klokt innehåll som söker förlikning och brobyggande. B) Kan ni föreställa er hur det låter när Joakim och brorsan Nicklas Lundblad kommer igång med de internetfilosofiska diskussionerna. C) Hur taggad jag är inför mötet i eftermiddag maa http://www.ourvisbyagenda.eu/ – där Joakim är en av arrangörerna och Nicklas liksom jag är en av deltagarna. Det blir garanterat en spännande sittning. och till sist D) Formen på NEObloggen är helt OUTHÄRDLIG.

 • Fokus » Välkommen till nya fokus.se!
 • – Jonatan är verkligen en hardcore wp-ninja. Det arbete han ensam gör med Fokus överträffar det mesta som DN och Expressens it-snubbar levererar, tillsammans. Och nu släpper de snart ut en del av sin smartness till folket också. Hur många svenska publikationer ska vi få se rulla på Fokus-setup då? Massor hoppas jag!

4 thoughts on “jardenberg kommenterar – 2009-10-10”

 1. Huh? Larry måste ju vara allas favoritspel från den tiden. Nyskapande som vi spelade genom många gånger och inte en gamer från den tiden glömmer av “Ken sent me”. :)

  Reply
 2. Och den här helgen ägnar jag åt Brutal Legend, av samma Tim Schafer som gjorde Monkey Island.

  Reply

Leave a Reply