jardenberg kommenterar – 2009-11-08

5 thoughts on “jardenberg kommenterar – 2009-11-08”

 1. Jag har läst en förklaring av mätfelet. Jag tror det var från markattorna själva på fan-sidan.

  Något om att det inte gjordes A- och B-test första gången och att det antagligen blåst in bekämpningsmedel från intilliggande fält. Ungefär så.

  Reply
 2. Haha, men ett objekt som har display:none ritas ju inte ut och ritas man inte ut kan man ju inte göra några tokerier ;) Gud har typ display:none :D

  Reply
 3. Hej Jocke!

  Om Planeto, syftar du på B2C kommunikationen enbart så låter ju FB enbart vettigt. Med tanke på övrigt kommunikationsbehov främst B2B, tror jag en extern blogg, förslagsvis WP, borde funka väl.

  Med tanke på senaste veckans utveckling kring Zynga/ScamVille samt det uppenbara behov som lär komma kring såväl ren företagskommunikation samt kommunikation gentemot potentiella annonsörer, jobb, etc. etc. tror jag det är vettigt att ta höjd för det redan från start med en B2B-fokuserad extern blogg/site som går lätt att skala upp vid behov.

  Zynga är ju helt lost här. Pincus kör en helt separat privat (sunkig) blogg där han kommenterar Arrington medan Zyngas egen företagssite också känns rätt rörig, ofokuserad och ostrukturerad. Det ger ju ett rätt oprofessionellt intryck vilket känns rätt onödigt tycker jag när det finns enkla, billiga och bra sätt att lösa det på.

  Summa summarum: Vore jag du, skulle jag grovt utgå från B2C direkt på FB, B2B på ett enkelt, billigt och skalerbart sätt externt med WordPress.

  Reply

Leave a Reply