Tillfälligt avbrott

Har du saknat några inlägg i vår serie med 100 mediehändelser under 00-talet? Det har jag också. Vi har redan en del luckor, och kommer att bli några till innan vi är tillbaka på spåret. Skälet är enkelt: alla har fått för mycket annat att göra – och eftersom jag inte kompromissar på att våra inlägg ska skrivas av lust, så blir det så här. Det är inte optimalt, men det är inte jordens undergång heller, verkligen inte.

standby

Men de kommer, vi springer i kapp i efterhand istället. De kommer att stoppas in på rätt ställe i löpnummer-ordning, helt enligt det publiceringsschema vi har. Jag kommer också att undersöka möjligheten att bakdatera dem. Inte för att vara oärlig, utan helt enkelt för att sorteringen ska bli rätt vid sökningar, listningar etc.

Så känn ingen oro. Det blir 100 kanon-poster. Det blir en omröstning efter nyår, och det blir med största sannolikhet en bok. Men just nu hackar det lite, och det känns väl – trots allt – mest lite modernt ;)

7 thoughts on “Tillfälligt avbrott”

 1. Låt bli att bakdatera. Det känns förlegat och dumt. Men gör en särskild arkivsida för dem. Där du listar i bokstavsordning istället.

  Kul med en bok. Gör den i Kindle-format också.

  Reply
 2. Inget ont som inte för något gott med sig, nu hinner man kanske läsa i kapp…

  Blir det en bok hoppas jag att det går att plocka med kommentarerna på inläggen också.

  Reply
 3. Varför förlegat och dumt om det inte handlar om en ren praktikalitet. Det är ju *verkligen* inte så att jag försöker mörka eller fejka, men det finns ju en poäng med kronologin hur som helst. Jag ser det eom en del av redigeringen, men är såklart beredd att ompröva.

  Reply
 4. 1. Vissa RSS-läsare listar per datum. Alltså skulle de ha stor chans att missas.

  2. Kommentarer och inlägg skulle hamna fel i förhållande till varandra. Det är också information. Kommentarer långt i efterhand eller spontan reaktion.

  3. Det är inte sant.

  4. Du vill uppnå kronologi för att den betyder något, men erkänner ändå inte den faktiska kronologins betydelse.

  Reply

Leave a Reply