jardenberg kommenterar – 2009-12-08

 1. Fusion Garage CrunchPad video conference liveblog — Engadget
 2. – Den här bisarra sagan fortsätter. ”TechCrunch is just a blog”. Ska bli spännande att se vad Arrington svarar på det…

 3. Fusion Garage CrunchPad video conference liveblog — Engadget
 4. – Den här bisarra sagan fortsätter. ”TechCrunch is just a blog”. Ska bli spännande att se vad Arrington svarar på det…

 5. Jag behöver mer hjälp
 6. – Haha, Andreas, vännen. Jag sa ju till dig: föreläsningar is the shit. Men en heldag med dig för 25K låter lite för billigt. Låt gå om det är en introduktionsrabatt.

 7. Seth's Blog: How to protect your ideas in the digital age
 8. – Lyssna, alla IPR-ivrare!

 9. In Defense of Throwing Tomatoes at Sarah Palin [Food Fight]
 10. – Shitstorm hos Gawker och förklarar de sig. Hade jag inte väntat mig…

 11. Ta en titt på TU:s nya lokaler
 12. – TU, Medievärlden och gänget är på plats i nya lokaler. The times they are a-changing. Hejdå Pressens Hus.

 13. Bestäm förfallodatum själv på din .SE-domän
 14. – Yay, nu kan du säkra betalningen för din domän i upp til 120 månader. Frågan är om det inte bara ökar risken att man ska missa att förnya ;)

 15. Google har blivit personligt – alldeles otroligt personligt
 16. – Nikke resonerar runt allt som Google sysslar med numera. Svettigt att hålla jämna steg.

 17. I Love Outside.in & It Just Got CNN Backing
 18. – Kriget om hyperlokalt fortsätter. Och accelererar. Med $7M i bagaget får EveryBlock en match av outside.in. Let the game begin!

 19. Analys av politiska partier i social media
 20. – Fredrik analyserar och visar upp styrkan i sitt verktyg. Smart. Och det här har han ju så rätt i: ”Många partier har ett megafonbeteende fortfarande”. Kan jag få se lite fler texter på mindpark – mer föda till samtalet.

 21. Measuring Social Media Marketing
 22. – Det finns ingen universallösning på nyckeltalen. Var och en måste finna sina egna KPI:er, glöm inte det.

 23. Ted Valentin: Inflytande.se – vilken ranking har din blogg?
 24. – Ted gör grymma grejor – http://inflytande.se är inget undantag. Och jag blir väldigt glad när han använder min blogg som exempel. Det kanske dessutom kan se till att motverka dippen som jag drabbats av senaste veckan ;) Länka till mig, hörni!

 25. 5 Fabulous New Features Google Unveiled Today
 26. – Med googles nya babelfisk i örat och ett par google goggles på näsan kan vi verkligen börja snacka om att vi är artificiellt förstärkta. Helt fantastiskt faktiskt. Får mig att tänka på den gamla bloggposten om hur utvecklingen ser ut för idrottsmän med reservdelar – hur det tex bara är en tidsfråga innan den med båda benen amputerade springer snabbare än dagens rekordhållare på 100m. Det är bara att följa kruvorna…

 27. Google Real-Time Search Live Now (Video, Links)
 28. – Om Real-time search. Se också exemplet nedan.

 29. cop15 – Google Search
 30. – En annan länk handlar om mer av google realtime search, och andra nyheter man släppte idag. Men här är ett snyggt och rykande färskt exempel. Det är sååå snyggt implementerat.

 31. Telia överväger att överklaga – IDG.se
 32. – Jag är stolt över Patrik Hiselius och Telias agerande i den här frågan. Hoppas bara att de orkar hålla i, det är ju inte utan att det blåser en smula…

 33. Handle your Facebookery | Pillow Talk | Nyhetsbloggar | Bloggar | Nyheter24
 34. – Att “in an open relationship” bara gick att koppla till en person tyckte jag var en lustifikation. Och jag funderar rent allmänt över hur Facebook hantera asyncronitet i den här aspekten. Det finns utrymme för en del datamining där…

 35. Permalänkar och Högsta domstolen « Staffan Malmgrens blogg
 36. – Mycket, MYCKET, intressant apropå tidigare diskussion om permalänkar som är permanenta på riktigt – och domänernas betydelse för det.

 37. The misdirected revolt of the dinosaurs
 38. – Det är spännande när till och med de som egentligen delar anti-google rörelsens värderingar ändå anser att det börjar bli pinsamt: ”The conference ended with a debate, “What to do about Google?“, the title which, after all, honestly sums up the industry’s embarrassment.

Leave a Reply