jardenberg kommenterar – 24 Nov, 2010 #jjk

 1. “Angry Birds” + Evil Pigs + Peace Treaty = Destruction [VIDEO]
 2. – Underbart. Jag hinner inte riktigt med allt som behöver hinnas med just nu, så det blir kort och stokastiskt. Snart lugnar det sig och jag hinner med mer spridning. Stay tuned.

 3. EFF Tool Offers New Protection Against 'Firesheep' | Electronic Frontier Foundation
 4. – Kan vi snälla få den här för Chrome också. Förr hellre än senare.

 5. Apple Sells 2 Million Beatles Songs in a Week at iTunes | Peter Kafka | MediaMemo | AllThingsD
 6. – Underskatta in kraften hos alla oss übernostalgiska 40 och 50-åringar.

 7. iOS 4.3 To Launch In Mid-December With App Subscriptions
 8. – Nästa våta dröm för mediefabriken. Tyvärr är det här bara pågående distraktioner. Man tappar fokus och levererar skit som Expressens iPad-app. Jag orkar inte ens börja förklara hur fel det är i tänk, prissättning, innehåll, lansering, tillkomst – men här är iaf lite bilder som visar hur skitfult det är:
  http://www.flickr.com/photos/jocke66/sets/72157625329151123/

 9. Facebook Offers All Page Owners Deeper Analytics
 10. – Bra nyheter. I ett allt viktigare Facebook är det så klart nyttigt att kunna se vad som ger engagemang.

 11. Ten Most Awesome Barney Stinson Quotes :: Blogs :: List of the Day :: Paste
 12. – Min relation till Barney blir allt mer komplex. Jag avlutar numera nästan alla mina presentationer med ett citat, och igår när jag för första gången såg honom presentera sin variant på the Lemon Law så… Fan. Han är ju verkligen briljant.

  Funderar på att byta min 20 år gamla mailsignatur till
  “Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I’m awesome. I’m your bro—I’m Broda!”

  Men så blir det nog inte. Jag gör en intervention mot mig själv.

 13. 19 Facts About The Deindustrialization Of America That Will Blow Your Mind
 14. – Bombastiskt och givetvis med en agenda. Men när @ronnestam skickade över den här tittade jag ändå, och kan konstatera att det finns en helt del tankar och tendenser som inte var okända – men som likväl behöver upprepas. Jag gillar deindustrialiseringen, globaliseringen. Men den ställer saker på huvudet.

 15. Mobile First Web Second (continued)
 16. – Det är ju så självklart. Mobile first handlar inte bara om funktion och “tänk”. Det kan lika gärna handla om design. Jag borde tänka mer på det.

 17. Special Underwear Makes Your Privates Invisible to TSA Scanners [Video]
 18. – Men. Sluta. Nu!

 19. Äntligen! Binero Webmail 2.0: massor med nytt!
 20. – https och ipv6?

 21. Över 60 procent använder sociala medier | Sveriges Kommuner och Landsting
 22. – SKL fortsätter med örat mot rälsen. Bra det!

 23. Årets jul-app – Privat – tre.se
 24. – 1. Kul grepp med julapp. Smart tänkt!
  2. Bra jury. Sehr gut!
  3. Bra val med LBS, strålande rent av
  4. men om jag vore Gowalla skulle jag vara ledsen. Jag tokgillar 4sq och är glad åt valet, men det vore svårt att hävda att inte Gowalla är folkligare och har slagit större i just Sverige.

3 thoughts on “jardenberg kommenterar – 24 Nov, 2010 #jjk”

 1. Irriterad på mig själv att jag inte sparade just det exet av Expressen.

  Hann iofs. ögna igenom huvuddragen på planet ner från Sthlm igår med Mattsson som introducerar, de noga selekterade positiva intervjuerna “på stan” och allt om “revolutionen” och “så gör du för att komma igång”. Rubriker såsom “iPad är ingen dator” hade t.ex. varit kul att kunna plocka fram om något år.

  Särskilt då jag gjorde exakt samma miss med Aftonbladets “Tagga”-bilaga, hade det varit lite skoj att ha just den här tidningen kvar i byrålådan.

  Reply

Leave a Reply