jardenberg kommenterar – 26 Feb, 2011 #jjk (test2)

[ Nu funkar det med draft. Återstår att se om det funkar med schemaläggning också – även om de två står i motsats till varandra ]

  1. Tabloism 2.0 – Emanuel Karlsten om internet och medier – Expressen.se
    – Emanuel är så upprörd att bokstäverna riktigt snubblar över varandra ;)
  2. Kiva.org: New York Times Article on Microfinance Interest Rates and Profits
    – Mycket väsentlig läsning om Kiva. Jag är fortfarande en stor fan. Det ÄR bra.

Webcoast Göteborg 18-20 mars 2011Förresten, jag har bokat in mig på unconference i Göteborg den 18-20 mars. Den känns så där skönt äkta. Stämmer räkneverket så finns det bara 93 biljetter kvar. Vi ses på Webcoast (och ta med dig ditt smartaste jag – för själv tar jag med #nerdtv-kitet).

1 thought on “jardenberg kommenterar – 26 Feb, 2011 #jjk (test2)”

Leave a Reply