Lyssna på oss

Ljud är bra, både i form av podcasts och radio (om de har en podcast-feed;). Det har kommit påstötningar om att Mindparks tidningar borde göra något med ljud. Jag hade gärna kommit åt våra taltidnings-inspelningar och byggt på dem, men där finns ju en mängd begränsningar runt hur de får utnyttjas. Vi får se, det ligger en del tankar och puttrar.

Tills dess får du hålla till godo med våra reflektioner och åsikter. I helgen var det Mindpark både här och där.

 • ”Medierna” från P1 kom och hälsade på oss nere i Parken. Inslaget sändes i lördags och vår del börjar 26.30 in i sändningen och pågår ca 7 minuter. Lyssna här (popup, kräver real eller något som kan spela windows media) eller ta hem som podcast (bättre) via den här sidan. Rubriken blev att vi ska skaka liv i tynande tidningar – och det känns kanske lite hårt draget. Kul ändå, P1 är ju cred!
 • Helt annorlunda, men minst lika kul, är att Tomas åter samlade What’s Next panelen igår. Lyssna här. Det blev mycket transparens, biotider.se, Microsoft + Yahoo, bredbandsskatt och vem f*n som ska köpa Lunarstorm. Björn Jeffery och Fredrik Wass tyckte liksom jag att det här var ett utmärkt sätt att tillbringa en timme på söndagskvällen.

Precis som jag nyss vände på steken och ställde Mr Webb-tv framför kameran istället för bakom så funderar jag på om inte Mindpark borde göra en podcast om podcasts. Förutom Tomas med What’s next och Podcast Helsingborg (mer om dem här) så undrar jag vilka svenska podcasters du vill höra mer om. Hojta.

5 thoughts on “Lyssna på oss”

 1. Vår radiotidning ska försöka dra igång en enkel testverksamhet och vi har kollat det juridiska och det är grönt ljus. De gör sannolikt något litet urval varje vardag utifrån perspektivet vad de tycker kan vara dagens lyssning utifrån den genomgång de ändå gör varje afton.
  Hälsningar
  Anders O.

  Reply
 2. Vår radiotidning ska försöka dra igång en enkel testverksamhet och vi har kollat det juridiska och det är grönt ljus. De gör sannolikt något litet urval varje vardag utifrån perspektivet vad de tycker kan vara dagens lyssning utifrån den genomgång de ändå gör varje afton.
  Hälsningar
  Anders O.

  Reply
 3. Vår radiotidning ska försöka dra igång en enkel testverksamhet och vi har kollat det juridiska och det är grönt ljus. De gör sannolikt något litet urval varje vardag utifrån perspektivet vad de tycker kan vara dagens lyssning utifrån den genomgång de ändå gör varje afton.
  Hälsningar
  Anders O.

  Reply
 4. Vår radiotidning ska försöka dra igång en enkel testverksamhet och vi har kollat det juridiska och det är grönt ljus. De gör sannolikt något litet urval varje vardag utifrån perspektivet vad de tycker kan vara dagens lyssning utifrån den genomgång de ändå gör varje afton.
  Hälsningar
  Anders O.

  Reply
 5. Vår radiotidning ska försöka dra igång en enkel testverksamhet och vi har kollat det juridiska och det är grönt ljus. De gör sannolikt något litet urval varje vardag utifrån perspektivet vad de tycker kan vara dagens lyssning utifrån den genomgång de ändå gör varje afton.
  Hälsningar
  Anders O.

  Reply

Leave a Reply