McMeet – den sociala burgaren #MyBurger

Du vet, sharing is caring. Så vad vore mer rätt än en hamburgare byggd för att delas med vännen, kollegan, kärleken. Det specialdesignad toppbrödet ser till att snittet hamnar precis rätt. Vetenskap och passion i skön kombination.

[box title=”RÖSTA NU!” color=”#25a72e”]Klicka här för att rösta på McMeet – den sociala hamburgaren[/box]

Klart att McMeet ska vinna #myBurger (twittra och facebooka gärna när du har lagt din röst – och du kan rösta en gång om dagen fram till den 29/4).

[heading style=”1″]McMeet – a burger with a purpose[/heading]

Jag har bläddrat igenom ett hundratal burgare och alla andra är sjukt ego. Lägg din röst på den enda moderna och mänskliga kandidaten – den sociala burgaren. Vinner jag så lovar jag att dela en McMeet med dig.

BTW, i ljuset av att Prime Burger nu tvingats stänga känns det ännu viktigare att få fram en värdig hamburgare…

sharing-is-caring

(disclosure: jag är inte på något sätt inblandad i tävlingen och arrangören är inte kund hos mig. Jag tycker bara det är en kul grej)

1 thought on “McMeet – den sociala burgaren #MyBurger”

Leave a Reply