Microsoft köper Yahoo – så vadå

Det verkar som om man är överraskad och gör det till big news. Och det verkar som man är imponerad av att Mike Arrington spådde det redan i förra veckan. Pfft, det visste jag ju redan 2006, i september.

microsoft köper yahoo2

Texten är från Mobila Visioner som TU gav ut, och jag prickade in att det här skulle ske 2008. Vi får se om jag fortsätter ha rätt (hehe), för i så fall ska den nya bjässen köpa DN 2013

microsoft köper dn

Jag tror vi borde hålla tummarna för det kommer att ske. Anyway – massor med länkar om affären finns på knuff.se. Fredrik Wass är som alltid initierad (han träffade ju nyligen Ballmer) och till och med lokaltidningen HD toppar med storyn.

Förresten, det börjar bli kul det här med förutsägelser. Den minnesgode minns nog att jag prickade in Jaiku+ Google med kuslig precision. När ska Mike Arrington börja lyssna ;)

7 thoughts on “Microsoft köper Yahoo – så vadå”

Leave a Reply