Min drömtjänst på nätet

Jag sitter och jobbar på en bloggpost som heter ”The kommunwebb manifesto” och jag hade hoppats hinna klart i helgen. Inspirerad av den fantastiska stämningen på konferensen ”Sociala medier inom offentlig sektor” (#smios) var viljan större än förmågan. Det är en grym period nu, med underbart många spännande uppdrag. Dessutom har vi ju släppt på Planeto i öppen beta och det är snart dags att börja trycka på alla knapparna där. Intensivt, inspirerande, härligt.

Men för att värma upp inför manifestet gör jag en återpostning av en screencast som jag gjorde i början av sommaren för ”mvh”. Det finns klara beröringspunkter med kommande posten, så here goes:

BTW, vill ni ha länkarna till de sajter och tjänster som far förbi? Hojta så bygger jag på. Snart;)

5 thoughts on “Min drömtjänst på nätet”

  1. Ja, jag är inte speciellt förtjust i hur begreppet kapades. Tyvärr känns det allmnänt som att “min” open stack tappat lite momentum. Något kommer så klart att hända, men frågan är om inte sådana som David Recordon lär se till att FB öppnas upp så pass mycket att man verkligen blir en helt transparent och trustworth plattform för mycket av det som open stack skulle lösa. Så får den federerade lösningen komma i efterhand.

    Och när det gäller konsekvenser av expotentiell tillväxt… Lite får man väl lämna till tittarens egen fantasi;)

    Reply

Leave a Reply